Om Oss

servizi di trading online huay yang-beachModerbolaget Wiphanai Development är ett stort bolag i Thailand som både har byggnation, management och försäljning inom företaget. Wiphanai Development har 22 års erfarenhet från branschen och har en imponerande portfolio på vad de har byggt. Förutom villor och lägenheter i Huay Yang , så bygger de hotell, resorter och spa-anläggningar.

http://ithu.se/en/ithu-mote-8-9-februari-2010 Vi - Wiphanai Fastigheter - är mycket trygga i vårt samarbete med det thailändska bolaget, där kvalité är ett nyckelord. Många tycker att efterservicen är en stor styrka hos Wiphanai Development. Ett serviceteam med en personalgrupp om ca 55 personer sköter alla områden, så att de alltid är lika fina och fräscha.

Wiphanai Fastigheter i Sverige

source url Wiphanai Fastigheter i Sverige marknadsför Wiphanai Developments områden i Huay Yang. Man kan säga att vi i Sverige är ett rent marknadsföringsbolag. Vi har ett showroom på vårt kontor, där vi visar upp fiskebyn Huay Yang samt Wiphanais områden och fastigheter. Vi förmedlar visningsresor för de som vill provbo och känna sig för på plats. Vi medverkar också på mässor runt om i Sverige, där vi marknadsför Wiphanai Development.

watch Wiphanai Fastigheter är medlem i Svenska handelskammaren.

Vid köp

De, som sedan går vidare och köper en fastighet under t.ex. en visningsresa, köper då lägenheten eller villan av Wiphanai Development i Thailand. Alla betalningar görs direkt till Thailand och alla avtal ligger under thailändsk lag. Man äger tydligt fastigheten och arrenderar marken på 30+30+30 år.

Arrendekostnaden för 90 år står fastställd i avtalet. Både Wiphanai Fastigheter och Wiphanai Development använder ledorden go to site Trygghet-Förtroende-Kvalite-Service i vårt arbete.

Om WipDvilla maris lang pool

The wheel of quality

Sedan etablerandet 1990 har Wiphanai Company Limited tillhandahållit konst, interiördesign och konstruktionstjänster. Som ett helägt thailändskt företag sätter Wiphanai stor stolthet i sin skicklighet att möta sina kunders behov. Företaget tillhandahåller en imponerande kundportfölj, från lokalt kända företag, restauranger och hotell till internationell verksamhet.

http://www.frauenverbaende.de/?dedei=bin%C3%A4re-option-test&9ac=45 Wiphanai Group, består av följande företag:

http://palaceestate.ro/wp-cron.php?doing_wp_cron=1513589105.4129140377044677734375 Wiphanai Company Limited - interiördesign & konstruktion
الخيارات الثنا؊ية الاجà Wiphanai Engineering Company Limited - mekanik & elsystem
source link Wiphanai Development Company Limited - fastighetsutveckling
opzion time demo Mano D Company Limited - design, produktion och marknadsföring av konstföremål för inredning.

Klicka här för att ladda ner: Company Profile (0.86 MB, pdf)

 

VÅRA ERBJUDANDEN

Här kan ni läsa mer om våra aktuella erbjudanden. Just nu, sommarkampanj på visningsresor och reservationer.

Läs mer →

BESTÄLL INFORMATION

Välkomna att beställa eller hämta broschyrer och information gällande visningsresa, på Gjuterigatan 1 i Karlstad. Det går även bra att boka ett informationsmöte.

Läs mer →

VÅRA MÄSSOR

Besök oss på mässorna runt om i landet. Här hittar du vårt mässprogram.

Läs mer →

OM OSS MENY

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klicka anyopion HÄR för att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev.

KONTAKTA OSS

Wiphanai Fastigheter AB
Gjuterigatan 1, 652 21 Karlstad
Telefon: +46 (0) 54 18 21 21
Telefon i Thailand: +66 (0) 879 200 683

Visa oss på karta

Upp till toppen