Botanica

Välkommen till det mycket trevliga lägenhets och villa området BOTANICA. Här finns charmiga 3 rums lägenheter och bra planerade villor med stora alltaner. Kvaliten är hög och designen på området är exotiskt, med alla palmer och blommor. Avståndet till havet är 1,5km, men med den raka fina vägen så är man där på 3-4 min med vespa. Avståndet gör dock området mycket prisvärt.
 
På området finns en stor gemensam pool, samt gym och en reception. Alla på området har också satelit tv och möjlighet till internet. Området BOTANICA har också gångavstånd till restaurang och butik. Här finns med andra ord allt.

http://web-impressions.net/fister/1498

BOTANICA VILLOR

http://teentube.cz/?ertye=donde-estan-las-mujeres-solteras-remix-puente-tribal-a-reggaeton&dd5=a1 Belägen i en 10 000kvm stor tropisk trädgård representerar Villa Botanica med sina rena och eleganta färgtoner ett utmärkt och hemtrevligt boende.

see Läs mer →

BOTANICA LÄGENHETER

http://www.dalelast.com.au/piskodrele/firyue/5366 Dessa inspirerande lägenheter är noggrant designade och belägna i en underbar natur med bekvämt gångavstånd till stranden.

go site Läs mer →

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klicka http://feuerwehr-genderkingen.de/?yeryer=kennenlernen-arabisch&3c2=38 HÄR för att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev.

KONTAKTA OSS

option bit binatyboom Wiphanai Fastigheter AB
Gjuterigatan 1, 652 21 Karlstad
Telefon: +46 (0) 54 18 21 21
Telefon i Thailand: +66 (0) 879 200 683

binäre optionen handeln video Visa oss på karta

Upp till toppen