To Top

Om Wiphanai

Information om Wiphanai Fastigheter AB.

  • HEM
  • Information
  • Om Wiphanai
Palm
Wiphanai Fastigheter i Norden marknadsför Wiphanai Developments områden i Huay Yang. Man kan säga att vi i Sverige är ett rent marknadsföringsbolag. Vi har informationsmöten på vårt kontor, där vi visar upp fiskebyn Huay Yang samt Wiphanais områden och fastigheter. Vi förmedlar visningsresor och uthyrning för de som vill provbo och känna sig för på plats. Vi medverkar också på mässor runt om i Sverige, där vi marknadsför Wiphanais områden.
Wiphanai är ett stort bolag i Thailand som både har byggnation, management och försäljning inom företaget. Wiphanai Development har 29 års erfarenhet från branschen och har en imponerande portfolio på vad de har byggt. Förutom villor och lägenheter i Huay Yang , så bygger de hotell, resorter och spa-anläggningar.

Vi - Wiphanai Fastigheter - är mycket trygga i vårt samarbete med det thailändska bolaget, där kvalité är ett nyckelord. Många tycker att efterservicen är en stor styrka hos Wiphanai Development. Ett serviceteam med en personalgrupp om ca 70 personer sköter alla områden, så att de alltid är lika fina och fräscha.
Stranden

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss, vi kommer att svara dig så fort vi kan.

Wiphanai Fastigheter finns också på YouTube

Wiphanai Fastigheter AB. © Alla Rättigheter Reserverade

Logga in på ditt konto.

Cookies gör det lättare för oss att erbjuda dig våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.
Ok